AutoskadeCenter Jerslev - eksperter i reparation af rust på din bil

Vejrforholdene i Danmark med regn og slud gør rustbehandling til en vigtig del af bilpleje. Fugt og salt fra vejr og vind eller saltningen på vejene om vinteren, er med til at de fleste biler ikke går udenom at danne rust. Og selv en lillle rustskade kan hurtigt udbrede sg til en større og mere bekostelig affære. Derfor er rustforebyggelse og jævnlige eftersyn en rigtig god idé.

Reparation af rust på bilen – Vestsjælland og Kalundborg

Hos AutoskadesCenter Jerslev er vi eksperter i fjernelse af rust, både de små skader og rust i større udbredelse på gamle og nye biler. Og vi tilbyder selvfølgelig også forebyggende behandling af din bil og eftersyn. Vi har mange års erfaring og holder os altid løbende opdateret, så vi kan tilbyde dig den bedste behandling og de bedte produkter, der findes på markedet. Og vi sætter en ære i at udføre pletfrit arbejde. Hver gang! Alle vores gode mekanikere elsker biler og vil tage sig af din bil, som var det deres egen. 

Hos AutoskadeCenter Jerslev får du topprofessionel behandling, et smil med på vejen og en pris, der vil få dig til at smile. Kontakt os gerne for et godt tilbud på fjernelse af rust og lad os hjælpe dig med at passe på din bil!